Alcaldia

Salutació de l'alcaldessa


Benvolguts i benvolgudes.

Soc Laia Oller, nascuda a Collsuspina l'any 1990, i primera alcaldessa de la història del nostre poble.

M'he criat a pagès i amb molt d'orgull puc defensar el nostre municipi rural. Des de petita he trepitjat el territori i he après a estimar cada racó de Collsuspina. Alguns que segurament coneixereu i d'altres que em serveixen per trobar aquella connexió entre ment i silenci.

En època universitària vaig dubtar molt en ciències polítiques, periodisme o administració i direcció d'empreses. Finalment, em vaig decantar per aquesta última, però continuo tenint curiositat per aprendre i absorbir coneixements, i sobretot conèixer l'administració pública i aportar un granet de sorra per fer-la més transparent, més accessible i menys carregosa. 

Des de l'1 d'octubre del 2017, la meva implicació en la política i amb el país ha anat creixent. El 2019 vaig entrar com a regidora a l'oposició al consistori, i quatre anys després, amb una llista de poble i per al poble, hem assolit l'alcaldia.

Aquesta web a la que us endinseu, està pensada per facilitar informació i accelerar els tràmits, evitant pèrdues de temps innecessàries i agilitzar al màxim la resolució de les vostres demandes. I d'aquesta manera evitem alts consums de paperassa i fem una petita aportació per evitar la degradació del nostre planeta.

Tots i totes les que treballem en aquest ajuntament hi som per millorar el nostre poble: la vida de la seves persones, l'entorn i el territori perquè hi puguem viure millor, la cultura, l'educació, fer més eficients els serveis públics, i un llarg etc. 

Per això us agrairem qualsevol suggeriment o proposta de millora que ens ajudi a fer millor la nostra feina de servei a la col·lectivitat.

Fem Poble i Fem País!

Tanca Formulari

Contacte amb l'alcaldessa

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'enviament des les dades introduïdes en el formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L'Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 21.05.2024 | 07:56
Darrera actualització: 21.05.2024 | 07:56