Alcaldia

Salutació de l’alcalde

Benvolgudes i benvolguts,

Sóc l'Oriol Batlló i Farriol, nascut a Sabadell al març del 1973, pare de dues "donetes" filles de Collsuspina.

Actualment estic a la segona legislatura la capdavant de l'Ajuntament, on m'he presentat amb una llista integrada per veïns i veïnes del poble, alguns fills de Collsuspina, alguns collsuspinencs d'adopció, però tots moguts per les ganes de treballar per millorar el nostre entorn i el nostre poble.

En els dos casos ens hem presentat sota el nom de Ara Collsuspina-AM, sota el paraigües d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Quan feia poc que vivia al poble, vaig participar en la campanya d'Osona decideix, aquell referèndum sobre el futur polític de Catalunya, i des d'aleshores fins ara, no he deixat la participació política en el món local, comarcal i nacional.

En "mis años mozos" vaig estudiar empresarials, estudis que compaginava amb la meva carrera professional en el sector tèxtil i en el sector del turisme i lleure, posteriorment.

Al instal·lar el meu domicili a Collsuspina, vaig entrar a fer d'administratiu a la biblioteca de Moià, fet que em va ajudar a prendre consciència de la importància de la comarca del Moianès i del fet de viure en un poble de 350 habitants.

Al maig del 2011 vam guanyar les eleccions i vaig accedir a l'alcaldia a la que hi dedico tot el temps que requereix una tasca tant noble i important.

Oriol Batlló i Farriol
Alcalde de Collsuspina

Formulari de contacte

Avís legal

L'enviament des les dades introduïdes en el formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L'Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 07.06.2019 | 10:36
Darrera actualització: 07.06.2019 | 10:36