Alcaldia

Salutació de l'alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes.

Soc Laia Oller, nascuda a Collsuspina l'any 1990, i primera alcaldessa de la història del nostre poble.

M'he criat a pagès i amb molt d'orgull puc defensar el nostre municipi rural. Des de petita he trepitjat el territori i he après a estimar cada racó de Collsuspina. Alguns que segurament coneixereu i d'altres que em serveixen per trobar aquella connexió entre ment i silenci.

En època universitària vaig dubtar molt en ciències polítiques, periodisme o administració i direcció d'empreses. Finalment, em vaig decantar per aquesta última, però continuo tenint curiositat per aprendre i absorbir coneixements, i sobretot conèixer l'administració pública i aportar un granet de sorra per fer-la més transparent, més accessible i menys carregosa. 

Des de l'1 d'octubre del 2017, la meva implicació en la política i amb el país ha anat creixent. El 2019 vaig entrar com a regidora a l'oposició al consistori, i quatre anys després, amb una llista de poble i per al poble, hem assolit l'alcaldia.

Aquesta web a la que us endinseu, està pensada per facilitar informació i accelerar els tràmits, evitant pèrdues de temps innecessàries i agilitzar al màxim la resolució de les vostres demandes. I d'aquesta manera evitem alts consums de paperassa i fem una petita aportació per evitar la degradació del nostre planeta.

Tots i totes les que treballem en aquest ajuntament hi som per millorar el nostre poble: la vida de la seves persones, l'entorn i el territori perquè hi puguem viure millor, la cultura, l'educació, fer més eficients els serveis públics, i un llarg etc. 

Per això us agrairem qualsevol suggeriment o proposta de millora que ens ajudi a fer millor la nostra feina de servei a la col·lectivitat.

Fem Poble i Fem País!

Tanca Formulari

Contacte amb l'alcaldessa

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'enviament des les dades introduïdes en el formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L'Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 13.11.2023 | 08:50
Darrera actualització: 13.11.2023 | 08:50