Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,

Sóc l'Oriol Batlló i Farriol, nascut a Sabadell al març del 1973, pare de dues "donetes" filles de Collsuspina.

Actualment estic a la tercera legislatura la capdavant de l'Ajuntament, on m'he presentat amb una llista integrada per veïns i veïnes del poble, alguns fills de Collsuspina, alguns collsuspinencs d'adopció, però tots moguts per les ganes de treballar per millorar el nostre entorn i el nostre poble.

En els tres casos ens hem presentat sota el nom de Ara Collsuspina, sota el paraigües d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Quan feia poc que vivia al poble, vaig participar en la campanya d'Osona decideix, aquell referèndum sobre el futur polític de Catalunya, i des d'aleshores fins ara, no he deixat la participació política en el món local, comarcal i nacional.

En "mis años mozos" vaig estudiar empresarials, estudis que compaginava amb la meva carrera professional en el sector tèxtil i en el sector del turisme i lleure, posteriorment.

Al instal·lar el meu domicili a Collsuspina, vaig entrar a fer d'administratiu a la biblioteca de Moià, fet que em va ajudar a prendre consciència de la importància de la comarca del Moianès i del fet de viure en un poble de 350 habitants.

Al maig del 2011 vam guanyar les eleccions i vaig accedir a l'alcaldia a la que hi dedico tot el temps que requereix una tasca tant noble i important.

Oriol Batlló i Farriol
Alcalde de Collsuspina

Tanca Formulari

Formulari de contacte

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'enviament des les dades introduïdes en el formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L'Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 18.01.2022 | 10:30
Darrera actualització: 18.01.2022 | 10:30