Convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent al 2021

Dilluns, 29 de març de 2021

S'ha iniciat la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

Va dirigit a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, que, a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més.

Terminis per la sol·licitud:

Del 6 de març al 30 d'abril de 2021

Requisits:

1. Tenir la residència legal a Catalunya

2. Tenir 65 anys o més a l'any natural de la convocatòria

3. Que la unitat de convivència tingui uns ingressos no superiors a 2,83 vegades l'IRSC. Taules d'ingressos de referència en matèria d'habitatge. Habitatge (gencat.cat)

4. Ser titular d'un contracte de lloguer de l'habitatge que sigui el seu domicili habitual i permanent. Cal estar-hi empadronat.

5. No pagar un lloguer mensual per l'habitatge superior a 800 euros.

6. Pagar el lloguer de l'habitatge per mitjà de transferència bancària, rebut domiciliat, o rebut emès per la persona administradora de la finca, com a mínim a partir del mes següent a la data de presentació de la sol·licitud.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 10:04