Ajuts a la contractació en el mercat ordinari de treball per fomentar la integració de persones en situació de vulnerabilitat

Dilluns, 17 d’abril de 2023

QUI: Empreses i professionals.
COM: Per internet. 
QUAN: Del 17/04/2023 al 02/10/2023.

Què és?

Ajuts a la contractació en el mercat ordinari de treball de persones amb discapacitat, de persones en situació o risc d'exclusió procedents d'empreses d'inserció o de persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Contacte: sioasdiversitat.treball@gencat.cat

En cas que necessiteu ajuda a l'hora de tramitar podeu consultar les Instruccions per a la presentació de la sol·licitud d’ajuts a la contractació en el mercat ordinari de treball de persones amb discapacitat, en situació o en risc d’exclusió procedents d’empreses d’inserció o de persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania per a l’any 2023 (G146NCTC-663)

Darrera actualització: 4.05.2023 | 19:53