Oberta la convocatòria per a subvencions o ajuts econòmics a associacions o entitats sense ànim de lucre

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 21:12

S'ha iniciat la convocatòria per a la concessió de subvencions o ajuts econòmics del Consell Comarcal del Moianès a associacions o entitats sense ànim de lucre.

Trobareu les bases reguladores de la concessió de subvencions o ajuts econòmics per part del Consell Comarcal del Moianès a associacions o entitats sense ànim de lucre per a la realització, promoció i difusió de projectes i/o activitats culturals, socials, esportives, mediambientals, cíviques i participatives a la comarca del Moianès, així com tota la documentació a emplenar per a la seva sol·licitud. 

Termini de presentació de sol·licituds: 29 d'octubre de 2020.

Documentació a emplenar per a la seva sol·licitud: 

  • Formulari de sol·licitud de subvenció.
  • Annex 1. Memòria detallada del projecte.
  • Annex 2. Pressupost desglossat del projecte.
  • Annex 3. Document acreditatiu de suport signat per totes les entitats que hi participen o col·laboren: en el cas que l'activitat es dugui a terme de manera conjunta entre entitats, associacions i d'altres agents del Moianès, cal adjuntar aquest document de compromís - document acreditatiu de suport, signat per totes les entitats que hi participen o col·laboren.
  • Annex 4. Relació d'usuaris/àries participants estimades identificant la procedència del municipi: en el cas que en l'activitat/s hi participin persones de diferents municipis del Moianès, caldrà justificar-ho adjuntant una relació d'usuaris/àries dels diferents municipis.
Darrera actualització: 01.10.2020 | 06:58