Festa d'inauguració i celebració del 5è Aniversari de la Penya Barcelonista de Collsuspina

Dilluns, 18 de maig de 2009 a les 00:00
La festa va ser un gran èxit. Hem de destacar el fantàstic partit que es va viure al camp de futbol de Collsuspina entre els alevins del F.C. Barcelona i un combinat del Moianès. La gran actuació dels grallers i gegantons de Collsuspina, els més de 80 comensals del dinar d?inauguració i la representació d?onze penyes d'Osona, el Ripollès i el Moianès. El passat 10 de maig es va celebrar oficialment la festa d’inauguració i al mateix temps el 5è aniversari de la Penya Barcelonista de Collsuspina.

El programa d’actes va començar a les 11 del matí amb un partit de futbol entre els alevins del CF Barcelona i un combinat del Moianès. Tot seguit hi va haver a l’Ajuntament una recepció de l’alcalde de Collsuspina als  membres de la junta directiva del Barça, al delegat de penyes i a les penyes barcelonistes d’Osona, Ripollès i Moianès. En total varen ser onze penyes: les de Campdevànol, Camprodon, Castellterçol, Centelles, Montesquiu, Plana de Vic, Sant Boi de Lluçanès, Taradell, Tona, Torelló i Vall de Ribes.

Desprès hi va haver un aperitiu popular a la plaça i cercavila pels carrers del poble a càrrec dels grallers i gegantons de Collsuspina.

A les 14 hores, al local Social Ramon Cabanas es van  fer els discursos de benvinguda per part del president de la penya Josep Petitbò, l'alcalde Josep M. Girvent, el representant del club Marc Carrasco i el delegat de les penyes barcelonistes d'Osona i el Ripollès, Francesc Xavier Canudas.

Va continuar la festa amb el dinar d’inauguració i els sortejos i obsequi a tots els socis i simpatitzants de regals cedits pel FC Barcelona i els diaris esportius “Sport” i “Mundo Deportivo”.

Va finalitzar la festa amb la projecció del partit FC Barcelona – Vila-real CF (que va posposar la festa blaugrana de la victòria a la lliga).
Darrera actualització: 06.08.2010 | 01:59