Torna la revista l'Espina

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 08:15

Es demana la col·laboració de tothom per poder fer realitat la revista tot aportant articles, notícies, pensaments, opinions, etc. La reedició de la revista l’Espina està oberta a qualsevol persona que estigui interessada a aportar el seu granet de sorra per fer-la realitat.

Un dels objectius que ens vam proposar com a equip de govern durant aquest mandat va ser que volíem fer una gestió transparent i que els veïns i veïnes poguéssiu saber en tot moment quines eren les línies d'actuació del consistori.

Per això, vam fer l'aposta de mantenir la pàgina web al dia, amb molta informació, i publicar setmanalment el butlletí per arribar a tots els domicilis.

Malgrat els esforços, estem veient que hi ha molts veïns que encara no tenen la costum de visitar el web, és per això que hem decidit reeditar la revista L'Espina.

Com ja vam fer en la legislatura anterior, la intenció és que sigui un canal de comunicació entre els collsuspinencs i collsuspinenques, i és per això que us volem animar a tots els qui tingueu alguna cosa a dir que participeu de la revista.

Poseu-vos amb contacte amb l’ajuntament i envieu-nos els vostres escrits, i seran publicats .

El termini per enviar aquests articles serà fins a divendres 4 de març, per sortir a la revista que està prevista sobre Setmana Santa, i la propera ja serà a cap a l'estiu.

Així que si teniu coses a dir, o millor dit, a escriure, endavant.

Darrera actualització: 26.02.2018 | 13:03