Posicionament de l'Escola de Collsuspina en l'Aturada de País

Dilluns, 2 d'octubre de 2017 a les 16:21

Benvolgudes famílies,

Després de la repressió tan brutal i les imatges tan horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana completament pacífica, que l'únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur, ens porten a la necessitat de respondre-hi com a treballadors i treballadores amb un dels instruments més preuats que tenim: la VAGA.

Les imatges d'ahir són molt greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en escoles i instituts, llocs on s'ensenya democràcia, a ser ciutadà, a on s'ensenyen el Drets i que és la Pau.

Sempre hem treballat a les nostres escoles partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi adherint-nos  l'ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d'octubre convocada per la Taula per la Democràcia. L'alumnat, la societat, la resta de l'Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats. Així doncs, demà 3 d'octubre no hi haurà classes per tal d'ensenyar que la resposta pacífica a les agressions no és només un dret sinó un deure.

La majoria dels mestres de l'escola farem vaga i ens hem organitzat per torns per tal de poder garantir els serveis mínims.

Aprofitem per convidar-vos a que us adheriu a l'ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d'octubre, si a les 9h no hi ha cap alumne/a a l'escola entendrem que totes les famílies s'han adherit a la convocatòria i farem un comunicat conforme l'escola esta tancada i s'adhereix a l'ATURADA com a institució

Us adjuntem la circular i el comunicat de la Taula per la Democràcia.

Darrera actualització: 02.10.2017 | 16:41