Iniciada la campanya d'informació i vigilància per a la prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona

Dimarts, 20 de juny de 2017 a les 08:00

La Diputació de Barcelona ha començat aquest divendres, 16 de juny i fins a l'1 de setembre, la campanya 2017 d'Informació i Vigilància contra incendis forestals (PVI).

Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals. Autor: Diputació de BarcelonaAmb aquests dispositius l'objectiu és reduir el nombre d'incendis a partir de la sensibilització a la població, especialment sobre els risc d'incendi en punts amb major presència de persones al bosc, com poden ser zones de lleure, àrees amb cases rurals i cases de colònies, amb consells d'informació i dissuasió de conductes imprudents que poden ser causa d'inici d'un foc, així com mesures preventives en l'activitat agrícola o en la regulació d'accés motoritzat a espais del medi natural.

També s'actua en la detecció de punts de risc que poden ser causa d'un incendi forestal, com abocaments de material inflamable, barbacoes que no compleixen la normativa, incidències en la xarxa elèctrica i piles de biomassa que no compleixen les condicions tècniques.

Darrera actualització: 20.06.2017 | 05:50