La Festa Gran 2019 de Collsuspina, torna la festa dels Pastanaguts i Uberginius!

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 13:32

Falten pocs dies per la Festa Gran, així que ja podeu anar buscant mocadors, banderes pels balcons, ... quan hi hagi els estendards penjats a l'Ajuntament... s'inicia el Joc!

  • Voliem recordar-vos que malgrat que hi hagi un equip guanyador, la festa la fem entre totes i tots i que és més important el camí que el resultat final!
  • Aquest any hi ha un peit canvi: tothom pot decorar el que es vulgui, sense que res passi a ser només d'una família, és a dir, que podem decorar tots el mateix arbre, la font o un fanal, sempre que no ens carreguem ni tapem el que l'alter color hagi fet. VIURE ÉS COMPARTIR, i així ensenyarem als petits del poble que tots podem viure la festa amistosament.

Si us voleu informar en tot moment dels actes de la Festa Gran 2019 consulteu l'agenda a aquest web Collsuspina.cat o seguiu el compte de Twitter @Aj_Collsuspina. També us podeu registrar al Butlletí digital i tindreu totes les activitats i notícies al vostre correu electrònic.

LA HISTÒRIA CONTINUA...

Un conflicte que ve de lluny
Una història que mai va passar

Ja ningú recorda quants anys fa d’aquell estiu calorós i mandrós en que el dia Gran, en Fra Remolatxó feia el pregó al balcó de la Casa de la Vila, els crits des dels finestrals de les padrines Uberginiu i Pastanagut van destapar una tòrrida història d’amor prohibida que mai hauríeu volgut saber. Un romanç de terribles conseqüències per a les dues famílies d’aquesta bonica població.

Exilis, viatges, anades i vingudes a terres insòlites i desesperances viscudes, i entre els qui restaren al poble algun engany, desengany i banyes calentes...

El conflicte segueix viu i amb l'embaràs de la padrina qui sap què haurà passat amb l’hereu i la pubilla...

Darrera actualització: 26.07.2019 | 13:55