Vuitena edició del Festival GiraCirc

Dijous, 27 de juliol de 2023

Els dies 18, 19 i 20 d’agost el Festival GiraCirc, Guanyador premi Zirkolika 2022, torna omplir Collsuspina de Circ.

El Festival Giracirc presenta el cartell de la vuitena edició. Aquest darrer any amb l’orgull d’haver estat reconeguts per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya amb el premi Zirkolika.

Enguany es presenta una edició molt especial. El cartell compte amb la presència d’artistes internacionals, companyies premiades i moltes propostes espectaculars. Un total de 12 companyies i el grup de Circ Social mostren al llarg del cap de setmana 13 espectacles de disciplines diverses . Es recupera la nit de divendres amb un espectacle de sala ple de força i guanyador de diversos premis, la Companyia Chicharron Circo Flamenco amb l’espectacle: “Sin Ojana” obrirà el Festival. Aquest
espectacle té aforament reduït, cal comprar entrada.

Dissabte 19 el festival desperta a les 10:30 pels més menuts, Pinta Cares Giracirc i Espai de Joc de 0 a 7 anys amb Joc Joliu, a la Plaça Gran. Tot seguit a les 11:00 la Cia. Karlus presenta el seu espectacle de clown i màgia: “Toilet” a l’escenari Cruïlla. A les 12:00, els tabalers de castellterçol, a ritme de batukada, traslladen al públic a l’escenari trapezi per gaudir de la Cia. Panchorizo de Guatemala amb l’espectacle multidisciplinar: “Chopan”.

A partir de les 13:00 l’activitat es trasllada al Café del Circ, espai food trucks. A partir de les 15:00, al Local Social, Espai Obert de Malabars.

A les 16:45 A l’escenari Cruïlla la Cia. Anna Confetti amb l'entranyable espectacle: “A la Fresca” inicia la programació de tarda. A les 18:00 Cia. José Luis Redondo amb un gran número d’equilibri i clown ens deixarà: “ARRIBA!!!” a l’escenari Trapezi. A les 19:15 a l’escenari Monocicle Una gran proposta de Mini Volant doble amb la Cia, Flying Pikmis, l’espectacle: “Endangered” no deixa ningú indiferent.

Per finalitzar la jornada, a les 22:00, La Cia La Lolamento amb l’espectacle: “Color”, posarà llum a la foscor amb el seu número sempre sorprenent de malabars amb foc.

El diumenge 20, s’obren les portes a les 10:30 pels més menuts amb pinta cares i espai de joc infantil. Tot seguit a les 11:00 a l’escenari Cruïlla arrenca la part més social del Festival amb la presentació dels joves que participen tot l’any en el projecte de Circ Social de Giracirc. A les 11:40 La Cia. Arai&Rosa Roseta, presenten: “la Vida Toroidal”, un sorpresa delicada plena de llum. Arribades les 12:30, L’artista Mexicà Abraham Arzate, presenta el seu divertidissim espectacle de clown: “El trenca Récords” a l’escenari Trapezi.

A partir de les 13:30 l’activitat es trasllada al Café del Circ, espai food trucks. A partir de les 15:00, al Local Social, Espai Obert de Malabars.

A les 16:00 a l’escenari Trapezi la recent nascuda Cia Cils estrenen el seu espectacle: “A duo rítmic”, una proposta plena de sensibilitat. A les 17:00 a l’escenari Cruïlla, la Cia Guga & Silvia, Circ i Humor mesclats amb elegancia en la seva proposta: “Here we go”. A les 18:00, la Cia Capicua tancarà el festival amb el seu espectacle homenatge a les teixidores: “Nushu” a l’escenari Monocicle.

Nota de premsa oficial del Festival GiraCirc.

Darrera actualització: 27.07.2023 | 15:13