S'ha celebrat la tertúlia literària sobre "Aloma"

Divendres, 23 de gener de 2009 a les 00:00
La cita mensual amb l'acte cultural de la tertúlia literària s'ha celebrat amb èxit aquest mes de gener. A més de comentar la novel·la, se n'ha pogut comentar la versió teatral. El passat dia 7 de gener a les 5 de la tarda al Casal d'Avis de Collsuspina va tenir lloc la tertúlia literària sobre el llibre "Aloma" de Mercè Rodoreda. Cal destacar la presència de l'Anna Vallejo, la Júlia Ramos i la Sara Vallejo, que van tenir la gentilesa d'acompanyar-nos i conduir aquesta tertúlia. Com que la majoria dels assistents havien vist al Teatre Nacional de Catalunya l'obra musical "Aloma" de la Companyia Dagoll Dagom, a més de comentar el llibre i la biografia de l'autora, es va fer una crítica constructiva sobre la versió teatral. Vam acabar compartint un berenar i molt contents de poder gaudir i compartir aquestes estones culturals.
El proper llibre proposat és "Camp de Maduixes" i seran també aquestes tres joves tertulianes les encarregades de preparar i animar la tertúlia. Aviat en concretarem la data. No hi podeu faltar!!
Agrairíem que si encara teniu cap dels llibres fets fins ara ("La sonrisa etrusca", "Cuentos de Eva Luna", "Sin noticias de Gurb", "El misterio de la cripta embrujada", "Aloma") el retorneu urgentment a la biblioteca o el feu arribar a la Xaro. De moment ens han bloquejat el carnet del club de lectors fins que retornem tot el que tenim pendent. Gràcies!!
Darrera actualització: 06.08.2010 | 02:05