Programació formativa setembre-desembre 2021

Dilluns, 30 d’agost de 2021

Es pot trobar formació per a persones que estan en recerca de feina, que volen millorar professionalment, que volen aprendre idiomes o millorar les seves competències TIC, per a persones emprenedores i empreses ja creades, per empreses de sectors concrets, per a famílies, per a persones joves, per a gent gran, etc.

El Consorci del Moianès i el Consell Comarcal del Moianès han programat per aquest últim trimestre de l’any 2021 més de 130 activitats que us presentem en aquest catàleg. S’han organitzat accions formatives de diferents temes tals com la recerca de feina, informàtica, idiomes, emprenedoria, comerç i turisme, així com també xerrades d’educació, consum, activitats de joventut o per gent gran. Per portar-les a terme es continua apostant per la formació online però introduint de nou la presencialitat en alguna de les actuacions.

Les persones interessades en participar en alguna de les activitats que es presenten en aquest catàleg cal que formalitzin la inscripció per algunes de les vies habilitades:

Per consultar el llibret de formació clica aquí.

Darrera actualització: 30.08.2021 | 11:47