Presentació de la Línia de préstecs adreçats als establiments turístics

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 15:50

Aquesta línia de préstecs s'emmarca en l'eix 3 del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2018-2022 que destaca la necessitat de promoure les inversions i reinversions turístiques i per una efectiva mobilització de capitals privats per desenvolupar nous productes i serveis turístics o millorar els existents.

Us convidem a la sessió de presentació de la Línia de préstecs en condicions preferents, ICF Turisme, per al finançament de projectes de renovació dels establiments d'allotjament turístic de Catalunya.

La Direcció General de Turisme (DGT) i l'Institut Català de Finances (ICF) han impulsat aquesta sessió que tindrà lloc el proper dijous dia 10 d'octubre a la seu dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, c/Alfons, XII número 13 de Manresa, en horari de les 11:00h a les 12:30h.
 
La sessió està especialment adreçada al sector turístic de la Catalunya Central, en concret, als establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural, i a totes aquelles entitats que treballen per dinamitzar el sector turístic de les nostres comarques com ara els ajuntaments, consells comarcals, consorcis, gremis i associacions de turisme.
 
Al llarg de la sessió s'explicaran les condicions dels préstecs ICF Turisme, els quals compten amb la bonificació del tipus d'interès per part de la Direcció General de Turisme i permeten finançar els projectes de millora i modernització dels establiments d'allotjament turístic. 
 
Per poder participar en aquesta jornada cal fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça: rmoreno.artacho@gencat.cat, tot indicant nom i cognoms, empresa, entitat i càrrec, població i correu electrònic o bé trucar al telèfon 93 693 02 71 (Roser).
 
Confio en què aquesta jornada sigui del vostre interès.
 
Ben cordialment,

Bárbara Minoves Corominas
Directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central

Darrera actualització: 07.01.2020 | 10:39