Nota informativa de "El Moianès ve de gust cap a la Digitalització"

Dilluns, 27 de març de 2023

S'informa de les últimes novetats per tal de que es pugui fer un seguiment de les actuacions, i fer-se partícip de les mateixes.

Jornada Empresarial 30 de març de 2023

El proper dijous 30 de març a les 5 de la tarda a l'Auditori Sant Josep de Moià, està prevista la celebració de la Jornada empresarial "Digitalització i reptes de futur del sector agroalimentari i turístic del Moianès". Com ja vàrem avançar ens agradaria comptar amb la presència de tots els Ajuntaments que heu fet possible la celebració de la mateixa en el marc del Programa TTT.

L'objectiu de la jornada és mostrar la importància de la digitalització del teixit productiu, concretament en els sectors agroalimentari i turístic, coneixent de primera mà casos d'èxit en la digitalització de processos en el sector agroalimentari, entre ells Casa Mas.

Ajuts per a les empreses que contractin persones en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia "El Moianès ve de gust cap a la digitalització"

El dimecres 22 de març es va publicar la Convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics d'acord a les Bases reguladores d'ajuts per a la contractació de persones "El Moianès ve de gust cap a la digitalització".

L'objectiu de la convocatòria és subvencionar la contractació per part de les empreses que duguin a terme l'activitat a la comarca del Moianès i que contractin persones en situació d'atur o persones en millora de l'ocupació, ambdues inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

 

Tota la informació es pot llegir al document adjunt a la notícia.

Darrera actualització: 27.03.2023 | 12:26