L'obra de teatre 'Líders', de Deixalles 81, arriba a Collsuspina

Dijous, 9 de maig de 2024

El proper diumenge, 19 de maig de 2024, a les 18:00, els espectadors tindran l'oportunitat d'assistir a una representació teatral única a càrrec de Deixalles 81.

Amb un to provocador i crític, l'obra tracta sobre les dinàmiques de poder i autoritat dins de la societat contemporània. Amb una trama carregada d'emocions, els personatges exploraran les conseqüències de les seves accions i decisions en un món on les fronteres entre el que és correcte i el que no són cada vegada més difuses.

Amb frases com "Són unes covardes... unes covardes, fracassades, violentes i abusadores que no hem sigut capaces de reconèixer-ho fins que no ens han tancat aquí dins i hem tastat la nostra pròpia medicina...", els actors captiven l'atenció del públic i els conviden a reflexionar sobre el seu propi paper dins de la societat.

"Líders" promet ser una experiència teatral intensa i reveladora que no deixarà indiferent cap espectador. Amb un guió que desafia les convencions, Deixalles 81 ofereix una proposta artística que va més enllà del simple entreteniment i busca generar un diàleg profund sobre els reptes i les contradiccions de l'època actual.

Darrera actualització: 9.05.2024 | 11:23