La Pedalada de Collsuspina ens diu adéu

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 13:11

L'organització Amics Ciclistes de Collsuspina comunica que aquest any la Pedalada de Collsuspina ja no es celebrarà.

El comunicat oficial és el següent:

Benvolguts amics i simpatitzants de la Pedalada de Collsuspina,

Ja hem canviat d'any i després de valorar-ho molt sèriament, els Amics Ciclistes de Collsuspina comuniquem que la passada Pedalada de Collsuspina va ser l'última edició, per tant, aquest any 2018 ja no es celebrarà.

La falta de temps ha fet que la dedicació que tota l'organització voldria tenir per la Pedalada no pugui ser la desitjada per poder gaudir d'un gran esdeveniment, tant vosaltres com nosaltres.

Volem agraïr a tothom l'interès mostrat al llarg d'aquests anys sobretot als participants, als col·laboradors i a la gent de Collsuspina, sense vosaltres no s'hauria arribat a on s'ha arribat, a una gran pedalada molt familiar que ja s'havia fet lloc al mes de maig del calendari de cadascú.

Segurament el primer dubte que us pot venir al cap és si ens ho hem pensat bé i si és definitiu. La reposta és senzilla: ara per ara la porta està tancada definitivament, però es tenen les claus per si algun futur grup vol obrir-la. L'actual organització mirarem de centrar-nos en esdeveniments més locals, per grups més reduïts, més fàcil d'organitzar i sense deixar d'incentivar i promocionar el ciclisme de muntanya.

De part de tota l'organització,

Moltes gràcies a tots! Salut i PEDALS!

Darrera actualització: 07.03.2018 | 13:15