La Festa Gran 2018 de Collsuspina, la festa dels Uberginius i dels Pastanaguts

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 13:14

Si us voleu informar en tot moment dels actes de la Festa Gran 2018 consulteu l'agenda de Collsuspina.cat o seguiu el compte de Twitter @Aj_Collsuspina. També us podeu registrar al Butlletí digital i tindreu totes les activitats i notícies al vostre correu electrònic.

Salutació de l'Alcalde:

Benvolguts collsuspinencs i collsuspinenques,

"Quan arriba la boira se'n va la gent". I ara la boira i el fred ja han quedat enrere, tots estem al carrer, a la piscina o passejant pels bonics boscos i prats del nostre municipi i com a moment àlgid d'estar tots al carrer tenim la Festa Gran. No només és una festa, és un espai de trobada, d'intercanvi... Una festa feta pel poble i per al poble. Aquest any seguim l'estructura que tant èxit ens ha donat en els darrers anys, una competició, una excusa per crear una rivalitat fictícia que ens permet una excusa per fomentar la participació i la implicació de tots i cadascun dels veïns en els diferents jocs, proves, concrets, balls... que tindran lloc durant aquesta festa gran.

Aquest any, però, hi haurà uns amics i amigues que segur que no podran venir, són l'Oriol, el Raül, els Jordis, la Marta, el Carles, en Toni, la Meritxell, la Carme, la Dolors, la Clara, l'Anna, en Quim i en Josep. La justícia espanyola els té segrestatsats lluny de casa , però nosaltres no els oblidem. No oblidem els nostres líders polítics i socials, aquells que van fer possible l'1 d'octubre i que per això no podran venir a la nostra Festa Gran, ni a les dels seus pobles ni poden viure lliurament per la ràbia i la injustícia d'un estat espanyol que no tolera de dicidència, la nostra voluntat és fer-los presents en el nostre dia a dia i reconèixer la seva tasca per les llibertats, la democràcia i república. Així que no els oblidem i esperem poder-los abraçar ben aviat.

Pastanaguts, uberginius, organitzeu-vos, sortiu al carrer, balleu, canteu, jugueu, pinteu i tenyiu de colors el cel de Collsuspina i disfruteu d'aquesta Festa Gran.

Visca la Festa Gran! 
Visca Collsuspina!
Visca la República Catalana!

Oriol Batlló Farriol
Alcalde de Collsuspina

Darrera actualització: 31.07.2018 | 13:35