Finalitzen els treballs de millora als camins de l'entorn de Collsuspina

Dijous, 8 de desembre de 2022

En total s'ha actuat en 4 punts crítics aportant 510 m2 de formigó, arquetes de captació d'aigües, tubs d'evacuació i desbrossats amb un pressupost total de 28.950,00€.

Durant el mes de novembre es van començar diverses obres de millora a en 4 punts crítics ubicats en 2 camins de l'entorn de Collsuspina. Concretament, aquests treballs s'han realitzat a trams i encreuaments dels camins de l'Espina i Sant Cugat de Gavadons.

El detall dels camins intervinguts són:

  • Al camí de l'Espina, concretament a la zona de la cova de l'hort del paleta, on s'ha connectat els 2 trams formigonats amb una nova plataforma de formigó armat (amb fibres) de 100m lineals i també s'ha desbrossat.
  • Al camí de Sant Cugat, concretament al davant del Cerver, on s'ha construït una nova arqueta i un nou pas subterrani per recollir i desviar les aigües pluvials que inundaven el camp de sobre les Casetes -i que va esllavissar el mur de contenció.
  • Al camí de Sant Cugat, concretament al desmai de sota l'Oller, on s'ha arranjat el tram malmès amb el reforç i construcció d'una nova plataforma de formigó armat més resistent.
  • Al camí de Sant Cugat, concretament a la Creu de Nualart en direcció l'Estany, on s'han construït 180m lineals de cuneta de formigó, facilitant així l'evacuació d'aigües pluvials i l'eixamplament del camí pavimentat.

L'import total de les obres adjudicades ha estat de 28.950,00€, tots ells subvencionats pel Programa sectorial de millora de camins municipals 2022-2023 de la Diputació Barcelona.

Durant l'any 2023 es farà una segona actuació de 25,000€ aproximats, encara per determinar.

Darrera actualització: 9.12.2022 | 07:41