Acords del 06/2020 Ple Extraordinari Urgent a 12 de novembre de 2020

Dijous, 12 de novembre de 2020

Explicació del desenvolupament de la sessió, el debat i els acords del Ple.

Celebrada la sessió extraordinària de la Corporació amb aquest ordre del dia:

1. Aprovació provisional d’una línia de concessió d’ajuts extraordinaris destinada a establiments comercials i a la restauració i al sector turístic, de Collsuspina afectats per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, així com la convocatòria dels mateixos.

2. Proposta de bases de bases per a la concessió de subvencions al teixit comercial, cultural, de restauració i turístic, i autònoms directament afectats de Collsuspina amb motiu de la situació generada pel Covid-19.

El Ple adopta els següents acords:

Primer.- Aprovar inicialment les Bases reguladores de la concessió de subvencions al comerç local, el de la restauració i el turístic, directament afectats de Collsuspina amb motiu de la situació generada pel Covid-19,en els termes que descriuen les bases.
Segon.- Autoritzar el crèdit que es destina a aquestes subvencions, condicionada a l’aprovació definitiva de la modificació de crèdit 1/2020, a càrrec de la partida pressupostaria 2020.231.48002 Ajuntament de COLLSUSPINA.
Tercer.- Publicar les bases de la present subvenció al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a través de la Base de Dades Nacional de Subvencions i a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Collsuspina.

Primer.- Aprovar inicialment les Bases reguladores de la concessió de subvencions al comerç local, el sector cultural, el de la restauració i el turístic, i els autònoms directament afectats de Collsuspina amb motiu de la situació generada pel Covid19.
Segon.- Autoritzar el crèdit que es destina a aquestes subvencions, condicionada a l’aprovació definitiva de la modificació de crèdit núm. 1/2020, a càrrec de la partida pressupostaria 2020.231.48002.
Tercer.- Publicar les bases de la present subvenció al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a través de la Base de Dades Nacional de Subvencions i a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Collsuspina.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 05:51