La màgia de l'efecte vitamina. Entrenar la il·lusió i mantenir l'espurna vital

Dimarts, 13 de desembre de 2022

Aquesta formació va adreçada a persones que comencen projectes o a aquelles que ja han començat i necessiten avançar en l'equilibri professional des de la gestió de les actituds, emocions i motivacions.

En aquesta formació entrenarem la il·lusió i mantenir l'espurna vital: Ara és el moment clau;  treballaram per descobrir els injectors de pura vitalitat a través de "La fórmula de les 5 vitamines": els resultats del negoci depenen de l'estat anímic i de l'energia de la persona; aprendrem a com injectar-se energia, bon humor, riure i donar-se les ganes de seguir fent la tasca d'alt rendiment i impacte professional i personal; entendrem la importància de l’actitud positiva en el dia a dia i gestionar hàbilment els estats emocionals: la influència positiva; i mantindrem un bon ritme físic i mental. Si no, el cervell deixarà de treballar.

PERFIL PARTICIPANTS
Persones que comencen projectes o a aquelles que ja han començat i necessiten avançar en l'equilibri professional des de la gestió de les actituds, emocions i motivacions.
Empreses o persones emprenedores que tinguin interès els aspectes mencionats.

OBJECTIUS

  • Entrenar la il·lusió i mantenir l'espurna vital: Ara és el moment clau.
  • Descobrir els injectors de pura vitalitat a través de "La fórmula de les 5 vitamines": els resultats del negoci depenen de l'estat anímic i de l'energia de la persona.
  • Injectar-se energia, bon humor, riure i donar-se les ganes de seguir fent la tasca d'alt rendiment i impacte professional i personal.
  • Entendre la importància de l’actitud positiva en el dia a dia i gestionar hàbilment els estats emocionals. Influència positiva.
  • Mantenir un bon ritme físic i mental. Si no, el cervell deixarà de treballar.

CONTINGUTS

  1. Vitamina A: actitud favorable. Renova la teva Actitud cada dia. Reacciona! Sentit esportiu i vitalitat.
  2. Vitamina B: crea un Benestar extraordinari. Busca estats emocionals productius! El missatge ets tu.
  3. Vitamina C: fes una Connexió màgica. Moment de wow. Vull connectar! Principi de simpatia.
  4. Vitamina D: adapta't a la Diferència personalitzada. Tracta a l'altre com vol ser tractat! Et 'compren' a tu.
  5. Vitamina E: estira els teus límits. Gestiona la intensitat i l'energia. Entrenament mental i emocional continuat. La triple acció.

PLACES LIMITADES, INSCRIPCIONS: https://forms.gle/RRCCsePxWExhDj9XA

Adreça:

Can Carner
Carrer de les Joies, 9
08180 Moià

Darrera actualització: 23.11.2022 | 12:49