Des de la Regidoria de Joventut es presenten les activitats i projectes pel curs 2019-20

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 12:40

Des de l'àrea de joventut de l'Ajuntament ens complau informar-vos de les activitats i projectes que tenim programades pels adolescents per aquest curs escolar.

Un cop analitzades les fortaleses, oportunitats, necessitats i amenaces del nostre entorn, hem dissenyat un seguit d'actuacions que tenen com a finalitat potenciar i valorar els/les joves del nostre poble i donar noves oportunitats que els hi animin a participar de la vida del poble.

Tots aquests projectes neixen de la voluntat de fer créixer i enfortir l'imaginari dels adolescents des d'una vessant cultural, creativa i responsable, però tot això no es pot entendre sense la vinculació de les famílies i per això us demanem que animeu als vostres fills i filles a participar en aquestes iniciatives que a nosaltres tant ens il·lusionen.

Atentament,

Elena Perera, Regidoria de Joventut
Oriol Batlló, Alcalde de Collsuspina

ACTIVITATS I PROJECTES 2019-20

Participació dels ex-alumnes a l'escola Els Ventets
Al llarg de tot el curs 2019-20

Volem deixar la porta oberta als ex-alumnes de la nostra escola rural perquè iniciïn/continuïn les activitats i col·laboracions amb l'escola. Valorem molt positivament la influència que els/les joves han tingut sobre els fillols i filloles, per tant és un valor afegit que no volem perdre. Ajudarem amb totes les aportacions pertinents per dur-los a terme.

Cooperativa juvenil de serveis (basada en el funcionament de les cooperatives d'alumnes)
Inici últim trimestre 2019

Amb l'assessorament i suport de l'Ateneu cooperatiu de Catalunya central iniciem una cooperativa juvenil de consum que oferirà serveis al poble, l'Ajuntament i les famílies seran el paraigües legal. Potenciarem la capacitat emprenedora i donarem els valors propis del treball cooperatiu.

Jornades esportives
Inici segon trimestre 2020

Una de les fortaleses observades entre els/les nostres joves és la seva capacitat esportiva. Volem potenciar-la, ajudant a organitzar les jornades esportives de Collsuspina que tindran lloc abans de l'estiu del 2020.

Punt jove
Inici novembre 2019 fins juny 2020

Volem oferir un espai de trobada on els/les joves es sentin a gust i còmodes. La figura de la dinamitzadora guiarà i dinamitzarà al jovent al llarg de l'horari dels divendres i dissabtes i els/les acompanyarà en el desenvolupament de la cooperativa i en les diverses activitats programades del poble.

Percussió/batucada
Inici primer trimestre 2020

Amb la col·laboració d'un professional i amant de la percussió iniciem aquest projecte oferint un altre espai engrescador on el jovent podrà experimentar una gran varietat de sensacions positives. Hi haurà una primera sessió de dinàmica i percussió que servirà per iniciar el futur grup de batucada que tindrà un paper actiu en actes festius del poble.

Xerrades formatives per a famílies
Al llarg del curs 2020

Hem programat xerrades que tenen la finalitat d'ampliar el nostre coneixement, augmentar els punts de vista i formar-nos en aquest camí conjunt que és la família i l'adolescent.

Teatre per a joves
Inici octubre 2019

Sisè any que la Cia de teatre juvenil Trenca Escenaris dinamitza al llarg de l'any un taller de teatre d'interpretacions que finalitza amb una representació basada principalment en les improvisacions orientades al teatre social.

Darrera actualització: 04.11.2019 | 13:48