Procediment de licitació del servei de menjador comarcal

Dijous, 12 de juliol de 2018 a les 10:01

El ple del Consell Comarcal del Moianès celebrat el dia 2 de juliol va aprovar per unanimitat l'adjudicació del servei de menjador de set escoles del Moianès.

Aquessta adjudicació li va recaure a l'empresa Fundació Catalana de L'Esplai pel proper curs 2018-2019 amb possibilitat de pròrroga d'un any. Cal destacar que amb la nova adjudicació del servei de menjador a la comarca del Moianès, s'ampliarà el nombre de monitors millorant la ràtio actual, incrementarà el nombre de vetlladors per persones amb necessitats educatives especials, s' incorporaran més aliments de proximitat i de temporada en els menús per garantir uns bons hàbits alimentaris de la població infantil del Moianès, i es manté el preu del menú.

La signatura del contracte no es farà efectiva fins a finals de juliol, ja que són els terminis fixats pel procediment administratiu que regula aquesta licitació. Durant aquest temps les empreses que no han resultat guanyadores poden presentar un recurs especial al tribunal de contractació pública de Catalunya, i per tant, restem a l'espera que tot segueixi el seu curs i puguem procedir a la contractació sense inconvenients.

Si necessiteu més informació, teniu qualsevol qüestió i/o suggeriment no dubteu en posar-vos en contacte amb la Ruth Fernandez (fernandezfrt@ccmoianes.cat) o la Judit Sala (salacjd@ccmoianes.cat) per e-mail o per telèfon al 938208000.

Darrera actualització: 12.07.2018 | 12:38