El GiraCirc està nominat als VIII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 13:39

El Festival GiraCirc de Collsuspina ha estat nominat als VIII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya com a millor iniciativa per a la projecció del circ.

Un total de 21 espectacles, companyies i projectes de circ han estat nominats als VIII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. Els guanyadors es coneixeran el pròxim 20 de desembre, durant la Nit de Circ 2017 que enguany torna al Circ Històric Raluy i inclourà un gran espectacle amb 15 artistes i una banda de música.

En la categoria de millor iniciativa per a la projecció del circ, han estat nominats els següents projectes: Festival GiraCirc (Collsuspina), Carpa Revolució (Sant Pere de Ribes), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú), Escola de teatre i circ d’Amposta i Associació RAI (Barcelona).

INICIATIVA PER A LA PROJECCIÓ DEL CIRC

Festival GiraCirc (Collsuspina)

El festival GiraCirc neix fruit de la suma i la iniciativa de tres ànimes inquietes: Xavier Vinuesa, de l’Associació Artística Desperta Espurnes; Moi Jordana, de Moi Jordana Companyia de Circ; i Oriol Batlló, alcalde de Collsuspina (Moianès). Juntament amb un nombrós equip de voluntaris del poble de Collsuspina, de només 350 habitants, van fer possible la primera edició d’aquest festival que enguany ha arribat a la tercera edició.

Darrera actualització: 12.12.2017 | 13:54