Regidors

Regidors de l'Ajuntament

Oriol Batlló Farriol, alcalde.

Alcalde de Collsuspina 2011-15. Estudis de ciències empresarials (UVic), director d’Activitats en el lleure infantil i juvenil. Pare de dues nenes precioses. Tinc un somni, un poble, una pàtria.

experiència professional

Eloi Oller Olivares, Regidor de medi ambient i urbanisme.

Diplomat en sumilleria. Restaurador de professió. Militant independentista. Tinent d’Alcalde 2011-15.

Marta Tarter Homs, Regidora de Serveis Socials i l’àrea de Festes (compartida amb la Sra. Elisabet Ciuró Duran).

Estudis: Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatisme i Sistemes de Regulació, Professió: Tècnica de manteniment. M’agrada Caminar i sempre que puc m’escapo a la platja

Jordi Circuns Puigrodon,Regidor d’Hisenda i Esports.

Collsuspinenc d’adopció. Executive MBA per la universitat Ramón Llull i el St Mary’s College. Culé, català, partidari de l’estat propi, Feliçment casat i pare d’una nena, l’Eulàlia.

experiència professional

Sofia Torras del Olmo,Regidora d’Ensenyament.

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’ Educació (Secció Ciències de l’ Educació, Opció Pedagogia Terapèutica, Educació Especial (1988, Universitat de Barcelona), Postgrau en Pertorbacions del Llenguatge i l' Audició (1991, Universitat de Barcelona), Diplomatura en Mestre. Especialitat Educació Especial (2007, Universitat de Barcelona).
Ha treballat a l' escola d' Educació Especial i en l' àmbit privat com a especialista en dificultats de l' aprenentatge. Actualment treballa a l' escola pública Ildefons Cerdà del municipi de Centelles com a mestra d' Educació Especial. Va participar activament en els orígens i formació de l' Associació Catalana de Pedagogs. Regidora de l' Ajuntament de Collsuspina des de l'any 20011.

Elisabet Ciuró Duran,Regidora de Festes (compartida amb la Sra. Marta Tarter Homs).

Professional d’exportació d’Arvipotecnic (petita maquinaria agrícola) de Moià. M’agrada caminar, les motos i el pàdel.

experiència professional

Núria Vilaseca Closa, Regidora de joventut i de relacions amb el tercer sector social.

Diplomada en Educació Especial i Teràpia Ocupacional. Graduada en Educació Infantil. Professionalment a cavall del sector educatiu i sanitari. Interessada en el locavore, i en la sostenibilitat del territori. Casada i mare d'un nen, en Magí.

Darrera actualització: 22.02.2016 | 04:42
Darrera actualització: 22.02.2016 | 04:42