Torna la Universitat d'Estiu del Moianès amb una oferta de cursos quadruplicada

Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 10:22

Enguany s'ofereix una nova edició de la Universitat d'Estiu del Moianès amb una oferta quadruplicada: dues activitats al matí i dues a la tarda.

4a edició de la Universitat d’Estiu del Moianès - del 2 al 6 de juliol, a Can Carner, Moià

La Universitat d'Estiu, organitzada per la Universitat Ramon Llull i el Consorci i el Consell Comarcal del Moianès és oberta a tothom, ciutadans del Moianès i de fora de la comarca, i vol ser un punt de referència alhora d'oferir una formació continuada i de qualitat al Moianès. 

Enguany s'ofereixen 4 cursos: 

  • Taller d'expressió artística: dibuix, pintura i natura: És un curs fonamentalment pràctic amb l'objectiu de descobrir la capacitat creativa que tots tenim, a través d'un procés creatiu personal centrat en les arts plàstiques i la natura. A càrrec de les artistes Marina Berdalet del Cercle Artístic del Moianès i Roser Oduber, directora del Centre d'Art i sostenibilitat (CACIS) del Forn de la Calç, de Calders.
  • Mindfulness per a tothom: L'edició anterior ja va ser un èxit i es torna a oferir per tal d'aprendre a desestressar el cervell i viure millor. El mindfulness és l'art de viure el present sense perdre'ns la vida. A càrrec d'Anna Pujol i Valls, instructora de reducció d'Estrès amb mindfulness.
  • Curs Gestió de les emocions: Diferents sessions que ens permetran obtenir eines de millora per a la vida emocional, conèixer les nostres emocions i saber gestionar-les. A càrrec d'experts de renom com: Maria Rosa Casafont i Vilar (Neurociència aplicada a l'educació), Núria Molina i Amate (Emoció i conflicte), Assumpció Salat i Bertran (Els indicadors del desenvolupament personal), Ferran Salmurri i Trinxet (Llibertat Emocional) i Antoni Bolinches i Sànchez (Sexualitat i seguretat personal).
  • Claus històriques de la Catalunya actual - segles XVIII - XX - Encaix Catalunya/Espanya: Coneixerem com hem arribat històricament fins aquí i la quantitat i tipus de projectes polítics existents en el passat més recent. A càrrec dels doctors en Història contemporània i professors del Departament d'Història Moderna i contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona: Maria Gemma Rubí i Casals i Lluis Ferran Toledano i González.

Les inscripcions es poden fer trucant al Consorci del Moianès 938301418 o al correu electrònic: formacio@consorcidelmoianes.cat. Del 2 al 6 de juliol, apunteu-vos-hi ja!

Inscripcions fins al 30 de juny.

Darrera actualització: 25.06.2018 | 10:34