Territori i Sostenibilitat posa en servei les millores del transport públic al Moianès

Dimarts, 12 de setembre de 2017 a les 00:00

A partir del 12 de setembre es potencien les connexions al corredor Manresa - Moià - Vic amb la redefinició del servei, que queda dividit en dos trams.

El Departament de Territori i Sostenibilitat millora a partir del 12 de setembre el servei de transport públic al Moianès amb la introducció d'un seguit de mesures per potenciar la cobertura territorial del bus i millorar de forma global la connexió dels municipis amb la seva capital i els serveis assistencials.
 
Les millores que s'implementen ara al setembre, coincidint amb el curs escolar, són:

Manresa – Moià – Vic:

El servei actual queda redefinit i es divideix en dos trams independents: Castellterçol – Moià – Manresa i Castellterçol – Moià – Vic. La nova configuració del servei transforma Moià en un punt d'intercanvi dels diferents serveis que s'ofereixen a la comarca, fet que permetrà racionalitzar la xarxa de transport públic i optimitzar els recursos.
 
D'aquesta manera, es millora  la comunicació de Castellterçol amb Vic amb un servei més directe per Collsuspina, amb més freqüències i amb horaris més adaptats a les necessitats dels ciutadans de la comarca.
 
Castellterçol – Moià – Vic:

El servei actual es dobla per oferir sis expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, tres de les quals seran directes entre Castellterçol i Vic. Així mateix, es garanteixen les arribades a la capital d'Osona abans de les 8.00 hores i abans de les 9.00 hores, per als usuaris que han d'anar als centres educatius i sanitaris. També es millora l'oferta en dissabtes, diumenges i festius amb quatre expedicions per sentit.

Informació extreta del web de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 14.09.2017 | 13:40