A partir de l'1 de juny del 2017, els serveis socials bàsics de l'Ajuntament de Collsuspina, s'ofereixen des del Consell Comarcal del Moianès

Dijous, 8 de juny de 2017 a les 20:14

Després d'una etapa llarga i de bon servei amb el Consorci de serveis socials d'Osona, i arran de la creació del nou Consell Comarcal del Moianès, les competències de serveis socials, ara depenen del nou ens comarcal.

Aquest mes de juny les dues professionals s'entrevistaran amb diferents professionals i persones vinculades a Collsuspina (Consultori, Escola, dinamitzadora de la gent gran, local de joves, CAP Tona, CSMIJ d’Osona, entre d’altres) per poder fer una primera anàlisi per tal de poder adaptar els serveis a les necessitats del municipi. Un cop haguem realitzat aquesta tasca us proposarem de fer una reunió amb l’Ajuntament de Collsuspina per poder contrastar i per poder definir entre tots la prestació dels serveis socials bàsics.

Les professionals són:

  • Clara Giol (Treballadora Social)
  • Anna Reig (Educadora Social)

Per qualsevol dubte i/o aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres tel. 93 830 14 18 / salacjd@diba.cat (Judit Sala) o directament amb l’equip tècnic de serveis socials.

Darrera actualització: 09.06.2017 | 05:45