Ressò mediàtic del GiraCirc 2018

Dimarts, 17 de juliol de 2018

La presentació de la 4a edició del GiraCirc de Collsuspina va servir per mostrar les novetats de l'esdeveniment que es celebrarà els dies 17, 18 i 19 d'agost.

Aquesta edició del Giracirc de Collsuspina consolida la seva vessant més social i creix en nombre de companyies i espectacles respecte l'any passat. 

Entre les novetats d'enguany, en què es presenten una vintena d'espectacles d'una quinzena de companyies, dins la vessant més social, es destaca l'espectacle inaugural, una funció de cabaret, protagonitzat i dirigit íntegrament per dones que anirà a càrrec de la directora Alba Comella i l'espectacle previ a la inauguració que faran un grup d'adolescents del centre de menors de Sant Quirze Safaja que han estat treballant amb quatre professionals del món del circ en l'àmbit de les malabars.

D'altra banda, però també centrat en la relació entre dones i cultura, s'ha creat un nou espai que dirigirà la periodista Anna Palou. Es tracta d'un racó que prendrà protagonisme diumenge dedicat a la reflexió i el debat sobre el paper que desenvolupa la dona en el món del circ.

Com és habitual, tots els espectacles de circ de carrer del festival són gratuïts a excepció del "Teatre de funàmbuls" que es podrà veure en una triple funció a la Carpa Rodona. Aquest espectacle de clown porta el segell de la companyia Katraska i tindrà un cost de 5 euros i una capacitat de 120 persones per funció.

Font: Agència Catalana de Notícies (ACN)

Darrera actualització: 17.07.2018 | 16:00