El web municipal rebrà el segell a la qualitat i la transparència de la comunicació pública

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 20:15

A partir de les avaluacions fetes pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB s'otorgarà a Collsuspina el Segell InfoParticipa 2017 gràcies al 98,08% d'indicadors satisfactoris (51 de 52).

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

En les avaluacions tenen especialment en compte la qualitat de les informacions: Que estiguin ben nombrades, vinculades per conceptes homogenis, que es trobin amb facilitat i que sempre estiguin actualitzades. També en alguns indicadors com pot ser el cas de les notícies es valora en especial l'històric i una certa trajectòria.

Les dades obtingudes per l'Ajuntament de Collsuspina signifiquen una considerable millora respecte l'any passat (84,62%).  

L'entrega de premis es farà el proper dia 25 d'abril a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Darrera actualització: 29.03.2018 | 11:44