"Educar sense cridar", una xerrada molt útil celebrada a Collsuspina

Dijous, 22 de juny de 2017 a les 20:12

El passat dijous, 15 de juny, a les 7 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Collsuspina, es va dur a terme la xerrada/taller "Educar sense cridar" a càrrec d'Alba Castellví Miquel, mare, sociòloga, mediadora i educadora.

Educar sense cridar, xerrada realitzada a CollsuspinaL'experiència personal i professional de l'autora li permeten fer una mirada completa a l'entorn del nen i la família. El taller va proporcionar als pares i mares assistents estratègies i instruments per educar des de la serenitat i la coherència. 

Es va combinar l'aportació teòrica amb la participació dels assistents. Es van realitzar alguns exercicis pràctics per tal de poder posar en funcionament el que s'hi anava plantejant i es va establir un bon nivell de comunicació i confiança que va permetre compartir diferents reflexions i experiències familiars.

Us recomanem la lectura del seu llibre Educar sense cridar. Acompanyant els fills d' entre quatre i dotze anys en el camí cap a l'autonomia, publicat per Angle Editorial. Hi trobareu els diferents temes tractats al taller que poden orientar als pares i mares perquè puguin realitzar la seva tasca de suport al fills tenint en compte tant les necessitats dels nens i nenes com les seves pròpies com a adults. 

Darrera actualització: 23.06.2017 | 05:41