BAN Municipal adreçat a tots els infants de Collsuspina

Dissabte, 11 d'abril de 2020 a les 15:12

Segons hem vist i ens han informat, els infants de Collsuspina estan complint totes les normes de confinament: quedar-se a casa, aprofitar el temps per jugar, llegir i col·laborar en les tasques de les cases.

Des de l'equip de govern fem públics els següents acords:

Primer. Volem agrair a tots els infants de Collsuspina que segueixin quedant-se a casa tot i que som conscients que és molt difícil.

Segon. Animar-los a participar a les iniciatives creadores del certamen joemquedoacasacollsuspina per tal que puguin expressar com es senten i què fan.

Tercer. Recordar-los la importància de practicar exercici físic.

Quart. Aprofitar el confinament per utilitzar la comunicació virtual per jugar amb els amics, parlar amb els avis i familiars tot fent-ne un ús responsable.

Cinquè. Utilitzar la imaginació, en aquests moments és molt important.

Sisè. Informar que si us cau una dent no heu de patir ja que s'ha donat permís al Ratolí Pérez, a l'Angelet i a la fada de les dents perquè us pugui fer arribar el regalet.

Setè. Demanar a tots els infants que juguin, riguin, ballin, cantin, comparteixin i aprenguin tan com puguin i que gaudeixin d'estar tants dies junts en família.

Fem arribar aquestes mesures als nens i nenes de Collsuspina per al seu compliment. Aquest BAN es mantindrà al llarg del confinament establert per les autoritats.

Darrera actualització: 13.04.2020 | 17:43