Rétail-tour a Andorra

Dilluns, 2 de desembre de 2019 (De 07.30 h a 20.00 h)

Adreçat a les empreses del sector comercial i turístic del Moianès. El programa s'ha preparat amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra.

Per què The Shopping Mile?

  • Vuit milions de visitants estrangers a l'any
  • Una milla sencera de compres i d’oci, amb una superfície de 82.000 metres quadrats
  • 220 botigues, restaurants i hotels, amb més de 1800 empleats

The Shopping Mile, la gran àrea comercial d'Andorra, és fruit de la unió dels tres principals carrers comercials del país, Carlemany, Meritxell i Ma. Pla, els Comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra.

El novembre de 2015, el Govern d'Andorra inicia la realització del Pla estratègic de turisme de compres. Per assolir aquest Pla es defineixen més de 100 accions a realitzar tant per part d'actors del sector públic com del privat, amb un cost aproximat de 115 milions d'euros.

L'objectiu final del Pla estratègic, és augmentar els visitants en més d'un milió en cinc anys.

The Shopping Mile és un dels punts forts del Pla i ofereix als nostres visitants una autèntica experiència comercial i de lleure. Els seus objectius principals són augmentar el turisme internacional, millorar i diversificar la qualitat del comerç, atreure noves marques, desenvolupar nous formats de compra i millorar l'experiència comercial del visitant.

L'oferta de The Shopping Mile inclou, entre altres, les principals marques internacionals de moda i accessoris, perfumeria, electrònica i equipament esportiu. També ofereix una àmplia i variada oferta de restauració i allotjament d'alt nivell, per garantir el benestar dels nostres visitants.

A més, té ben a prop, una zona cultural atractiva, amb museus com el Museu Carmen Thyssen, a la Escaldes-Engordany i el nucli antic d'Andorra la Vella, la capital del País, amb una identitat històrica única.

PROGRAMA

07.30: Sortida de Moià, Plaça Catalunya (dels ànecs).
10.00: Recepció a la CCIS i breu presentació de l'economia andorrana a càrrec de Pilar Escaler, Directora.
10.15: Presentació de The Shopping Mile i del Retail Tour a càrrec de Stella Canturri, responsable de formació, comerç i turisme de la CCIS, i Gerent de The Shopping Mile.
10.30: Visita a Stay Concept Store i presentació per part de Audrey Montel, fundadora. Concept Store basat en l'exclusivitat del seu producte diferenciat, que dóna resposta a les noves necessitats i demandes dels nous tipus de clients. Botiga molt activa en xarxes i molt popular entre els influencers.
11.00: Visita al Centre Comercial Illa Carlemany i presentació per part de Jorge Fonseca, Gerent, i Andreu Invernon, director de màrqueting. Illa Carlemany es va inaugurar l'any 2008 i ha estat guardonat com el Millor Centre Comercial de petit format d'Europa pel International Council of Shopping Centers. És un edifici singular de 50.000 m2 i la construcció està distribuïda en 4 plantes d'establiments comercials i 3 plantes soterrànies d'aparcament.
11.45: Visita a Centre Júlia i presentació per part de Hans Elsässer, Director General. És l'espai de Wellbeing més gran d'Europa, amb més de 1.800 m2 dedicats al benestar. L'assortit més variat i les millors firmes de perfumeria, cosmètica, maquillatge, nutri-cosmètica, farmàcia, parafarmàcia i cosmètica capil·lar, sota el guiatge de les seves expertes conselleres en bellesa. Descobrirem l'espai Atelier, un entorn exclusiu amb autèntiques joies de perfums d'autor. A més, ofereix el servei de Lounge Bar, una zona avantguardista amb la millor selecció de begudes, tapes gourmet i café.
12.15: Visita a The Embassy i presentació per part de Meritxell Marsà, Cofundadora i Paco Delgado, Director de RR.PP. The Embassy és molt més que una botiga. El concepte d'aquest recinte espectacular ha estat pensat fins a l'últim detall, perquè l'experiència del visitant sigui inoblidable. L'espai, a més d'allotjar marques d'estil de vida exclusiu, va ser ideat pels seus fundadors com un lloc per gaudir de moments únics i aquest aspecte es pot percebre en cada racó. A la planta -1 descobrirem un nou espai gastronòmic, Chef 's Table Andorra, un local culinari dirigit per xefs amb estrelles Michelin.
13.15: Visita a Grans Magatzems Pyrénées i presentació per part de Cyrille Gaston, Deputy Director Department Stores. Als Grans Magatzems Pyrénées trobarem una extensa selecció de fragàncies i productes cosmètics a la perfumeria i la parafarmàcia. una secció de moda per a home, dona i infant. complements i accessoris; secció d'esports i muntanya i una excel·lent secció d'alimentació.
14.00: Dinar a l'Hotel de L'Isard, conclusions i intercanvi d'impressions.
16.30: Tornada.

Adreça:

Sortida de Moià
Plaça Catalunya (dels ànecs)

Darrera actualització: 26.11.2019 | 08:49