Portes obertes a l'escola Els Ventets de Collsuspina

Divendres, 16 de març de 2018 (De 15.45 h a 18.00 h)

Vine a a veure per dins l'escola Els Ventets de Collsuspina el dia de les portes obertes. Com és? Què s'hi fa? Què hi ha? Totes les preguntes i dubtes que puguis tenir es miraran de resoldre.

Comunicat de l'equip de mestres de l'escola:

Benvolgudes famílies,

Us informem que el DIVENDRES 16 DE MARÇ a la tarda realitzarem la jornada de PORTES OBERTES a l'escola.

Aprofitarem el mateix dia per fer una breu reunió de COMISSIONS MIXTES.  

Les activitats previstes per aquella tarda començaran dins l'horari lectiu, cap a les 15:45h i finalitzaran a mitja tarda, probablement abans de les 18.00h.

La programació seria la següent: 

- De 15:45 a 16:30h: Tallers a les aules
Esteu convidats a participar en les activitats programades especialment per aquella tarda. El grup dels petits farà un taller de plàstica, el grup dels mitjans farà una sessió de música i els grans faran una activitat de robòtica. Tan podeu assistir a una de les classes, com fer una breu visita a cada aula.

- A partir de les 16:30h: Reunió Escola-Família i Activitats Lúdiques
Els nens i nenes sortiran al pati acompanyats per l'Elvira. Aquella tarda estrenaran material nou relacionat amb l'esbarjo i l'educació Física.

Famílies i mestres, ens reunirem al menjador. 

En primer lloc, i “promocionant” l'escola, passarem imatges, tan de vídeo com de fotografia, on surten els mateixos nens i nenes explicant què els agrada de l'escola i fent activitats escolars diverses.

Després tots junts,  farem una breu posada en comú  de les comissions mixtes. Tot seguit cada comissió disposarà d'una estoneta per trobar-se i poder concretar quines accions caldria fer aquest curs.

Un cop finalitzades les comissions, s'oferirà un petit berenar:  (suc de taronja elaborat per els nens i nenes i coca gentilesa de AMPA)

Posteriorment, les famílies nouvingudes (i les que ho vulguin)  podran visitar l'escola en companyia de l'equip de mestres. S'aprofitarà per explicar, a grans trets, el funcionament i la línia pedagògica del centre.  

Us hi esperem a tots!!!

Cordialment, 

L'Equip de mestres de l'escola

Darrera actualització: 07.03.2018 | 15:01