Festival GiraCirc 2017

Del 18 al 20 d'agost de 2017 a les 11.00 h

No t’ho pensis dos cops, el 18, 19 i 20 d’agost Collsuspina serà un gran circ.

Logotip del GiraCircNovetats 2017

Una de les principals novetats de l'edició 2017 del Festival GiraCirc és la duplicitat d'espectacles, programats de manera simultània a sala i al carrer.

En aquesta edició, tots els espectacles de carrer seran gratuïts i sense limitació de públic: "el primer que arriba, el primer que seu"; i els espectacles de sala es programaran a la Sala Ramon Cabanas, amb una capacitat màxima per a 200 persones. Podeu obtenir les vostres entrades als espectacles de sala de manera anticipada al web i, en cas de quedar-ne disponibles, el mateix dia 19 d'agost, a l'espai de benvinguda del Festival.

Missatges 2017

CONTRACTACIÓ 
"Som un festival petit que fa un gran esforç per obtenir una programació d'altíssima qualitat, amb grans figures consagrades i especialistes de primer nivell." 

CONTRA-PROGRAMACIÓ 
"Som un festival petit de poble petit, en el que les infraestructures en les que desenvolupar programacions són escasses. Per tal de gaudir d'un espectacle qualitatiu en els espais de sala, cal limitar-los a un aforament (entrada).
Amb l'objectiu de no perdre l'escència de ser un festival al carrer i gratuit, els espectacles a sala es contra-programen amb espectacles gratuits al carrer."

EL GIRACIRC SOCIAL 
"Projecte pilot estrenat el segon trimestre de 2017, amb l'objectiu de consolidar-lo per al curs 2017-2018 com un espai de formació i aprenentatge perr als joves del Moianès (en general) i col·lectius de joves sensibles a rebre aquest tipus de suport (en particular)." 

CONSOLIDACIÓ DEL FESTIVAL 
Treballar per esdevenir un festival amb 10.000 assistents en 3 dies.

Tota la informació del Festival es pot trobar a GiraCirc.cat.

Darrera actualització: 11.07.2017 | 15:37