Casal d'estiu 2018 a Collsuspina

Divendres, 13 de juliol de 2018 (De 09.00 h a 13.00 h)

Aquest estiu Anigami i el poble de Collsuspina busquen nens i nenes per convertir-los en investigadors i agents secrets.

Resoldrem casos i enigmes misteriosos, aprendrem a seguir rastres i a camuflar-nos. Construirem la indumentària bàsica dels investigadors, fabricarem els estris d'observació i acció necessaris per la nostra tasca, ens aventurarem en un món apassionant acompanyats per mítics investigadors com en Sherlok Holmes, la Lara Croft i d'altres agents secrets com en James Bond, els pingüins secrets de "Madagascar", l'inconfusible inspector Gadget. Tots ells ens ajudaran a obtenir el carnet d'investigador i agent secret.

Cada setmana resoldrem un important cas amb l'ajuda i cooperació de tots els nens i nenes investigadores. Desenvoluparem les arts d'observació i anàlisi per resoldre els casos que se'ns plantejaran. Per això haurem de participar a les activitats aaptades a cada un dels grups assistents, activitats agrupades en 5 grans blocs, un per cada dia de la setmana:

Aventures i enigmes:

Tirolines, escalada, tir amb arc i sarbatana, pista d'obstacles, ponts tibetans i slackline.

Esports i psicomotricitat:

Futbolí bombolla, bàsquet, voleibol, bàdminton, hoquei, petanca...

Construcció d'estris, tallers i sortides:

Taller de maquillatge, la indumentària de l'investigador, binocles, barba i bigoti, el barret, la corda especial, les ulleres de camuflatge, collarets, rellotges amb artilugis secrets.

Piscina i jocs:

Ens refrescarem a la piscina després de gaudir dels jocs d'arreu del món i recuperarem els tradicionals que jugaven els nostres pares i avis, les baldufes, les xinel·les, les ferradures, les bitlles catalanes, saltar a goma, la xarranca.

Desenvolupament personal:

Activitats de cooperació, de treball en equip, teatre, mímica, dansa...

Altres activitats:

Excursions descoberta, la nit dels misteris a l'acampada, inflables, festa de l'escuma, "la casals fest" (preparem una macro festa pels pares i familiars construint les diferents infraestructures que utilitzarem).

Local social Ramon Cabanas

Carrer de la Verge de Montserrat, 8 - 08178 Collsuspina - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938300376
Fax: 938208330
Correu electrònic: collsuspina@diba.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.05.2018 | 15:28