Bibliobús

Dimarts, 21 de juliol de 2020 de 17:00 a 18:30

Els bibliobusos de la Diputació de Barcelona reprenen el seu servei. Un bibliobús és un autobús adaptat que fa les funcions de biblioteca en aquelles localitats on no disposen d'una biblioteca pública.

Els horaris i les rutes s'han reajustat temporalment d'acord al procés gradual de desconfinament. S'ha reduït l'horari d'atenció al públic, tot i que s'ha intentat respectar el dia de la setmana i freqüència de pas.

El bibliobús Guilleries tornarà a Collsuspina els dimarts de 17:00h - 18:30h a partir del 25 de juny, amb el següent calendari:

7, 21 de Juliol
1, 15, 29 de Setembre

Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona en faran difusió a través dels diferents canals virtuals, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos), xarxes socials, app Xbm, ...

Els serveis habilitats per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l'interior del vehicle, i és per això que l'atenció a l'usuari es durà a terme a l'exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar al màxim l'accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, els usuaris podran fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal dels bibliobusos reforçarà la seva vessant de prescriptor i prepararà seleccions bibliogràfiques atractives i d'interès per al públic.

Bibliobús Guilleries

Plaça Major - 08178 Collsuspina - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.06.2020 | 17:53