1a Cursa per la Dona Collsuspina 2021

Diumenge, 7 de març de 2021 de 08:00 a 14:00

Celebrarem el dia de la Dona, passarem una bona estona, farem esport i aportarem un granet de sorra pels Infants i famílies que lluiten contra el càncer.

Oberta a tots els gèneres i edats. La pots fer corrent i si tens l'aplicació d'Strava entraràs dintre de les classificacions. La pots fer caminant o en bicicleta... sense classificació a l'Strava.

Inscripcions: 
Inscripcions online: https://forms.gle/eFFhVnt89gu4RSEG8 o pel Whatsapp de l'Ajuntament (670 00 59 35).

Sortida:
Plaça Major, on es donarà l'obsequi i es procedirà a la donació de 5€ destinat a l'Associació de Càncer Infantil del Moianès.

Arribada:
Plaça Major on es donarà una bossa obsequi de l'ACIM (Associació de Càncer Infantil del Moianès) als/les 75 primers/eres.

Rutes:
"Ruta de les Grans Dones", itinerari especial per la Gent Gran, pel centre del poble.
Ruta curta: 7km aproximadament.
Ruta llarga: 15km aproximadament.

Tothom que s'hagi inscrit entrarà en el sorteig de tres coques del Forn de Collsuspina i Formatges de Montbrú.

S'avisarà a la persona guanyadora, via Whatsapp, per anar a recollir el premi.

Places limitades.

Reglament

  1. Primera Cursa del dia de la Dona Virtual i Solidària
  2. Inscripció a la pàgina web de l’Ajuntament, posterior pagament del 5€, el dia de la cursa/caminada. Obsequi per els/les participants.
  3. La recaudació íntegrament anirà destinada a l’Associació de Càncer Infantil del Moianès.
  4. Els recorreguts es poden fer durant tot el cap de setmana dissabte 6 i diumenge 7 de març)
  5. Hi ha tres recorreguts: 
    • Grans dones: uns 2km aprox
    • Curt: 7km
    • Llarg: 15 aprox
  6. Es tancaran inscripcions quan s’arribi a 150 inscrits/tes
  7. Els gossos han d’anar lligats.
  8. Els grups són màxim de 6 persones. Sempre respectant les mesures de seguretat davant la Covid-19. Distància, desinfecció de mans, mascareta.
  9. Deixar els filats dels camps tal com s’han  trobat.
  10. Un cop finalitzat el recorregut preguem no formar grups, per tal de mantenir les restriccions davant  l’actual situació sanitària produïda per la Covid-19.
  11. Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per a prendre part en la carrera, i es fan totalment responsables de qualsevol mal tant de físic, moral o material que puguin sofrir durant la carrera, exonerant de tota responsabilitat a l'organització de l'esdeveniment. Els participants accepten i reconeixen el reglament de la I Cursa (virtual aquesta edició) de la Dona 2021. Que existeix la possibilitat de sofrir un accident esportiu inherent a la pràctica de esportiva, assumint personalment la responsabilitat del mateix en cas de sofrir-ne un, excloent a l'organització de qualsevol responsabilitat derivada d'aquests accidents i de qualsevol mal físic o material Atès el format de la prova, les persones participants no estaran cobertes per una assegurança específica d’accidents, ni per una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi en la seva pràctica esportiva durant la prova. Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per a prendre part en la carrera, i es fan totalment responsables de qualsevol mal tant de físic, moral o material que puguin sofrir durant la carrera, exonerant de tota responsabilitat a l’organització de l’esdeveniment. Que les persones que participen a la prova ho fan voluntàriament sota la seva pròpia responsabilitat i eximeixen a l’Ajuntament de Collsuspina de qualsevol perjudici que, per motius de salut, poguessin derivar-se de la seva participació en aquesta carrera, assumint personalment el risc inherent per a la salut que suposa l'esforç físic requerit per a la participació en aquesta prova. 
     

Quin cost té:

5 euros. Donatiu a l'Associació de Càncer Infantil del Moianès

Plaça Major

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 2.03.2021 | 14:53